Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2012

ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΑ "ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ"!

Πραγματικά δεν έχω λόγια! Το ευχαριστώ μοιάζει πολύ λίγο μπροστά στην τιμητική κίνηση των "ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΜΟΓΕΛΩΝ"     http://akrasakis.blogspot.com/2011/12/blog-post_5807.html     και του εκπαιδευτικού κυρίου Αντώνη Κρασάκη  να προσφέρουν στο ιστολόγιό μου ένα βραβείο αγάπης και προσφοράς!


Το βραβείο αυτό θα ήθελα να το μοιραστώ με όλους όσους έχουν ως στόχο τους να βλέπουν γύρω τους παιδικές φατσούλες με λαμπερά χαμόγελα! Στους εκπαιδευτικούς που δίνουν την ψυχή τους για αυτό το λειτούργημα, που με όχημα την αγάπη, την υπομονή, και τον υπέρμετρο ζήλο, επιτελούν το εκπαιδευτικό τους έργο!


2 σχόλια:

 1. Αγαπητή συναδέλφισσα, η δουλειά σου είναι εξαιρετική και θεωρώ πως οι προτάσεις σου σε ιδέες κατασκευών και εποπτικού υλικού είναι ιδιαίτερα χρήσιμες τόσο στα παιδιά, όσο και στους γονείς και εκπαιδευτικούς. Γι' αυτό σου έστειλα και το μικρό μου δώρο! Γιατί πιστεύω πως σου αξίζει πραγματικά!!!

  Χάρηκα πολύ που σε γνώρισα κι εύχομαι τα παιδιά τα οποία οι γονείς μάς εμπιστεύονται, να είναι πάντα με το χαμόγελο στα χείλη. Η ευθύνη μας είναι πολύ μεγάλη και το λειτούργημά μας εξαιρετικά σημαντικό!

  Καλή συνέχεια και δύναμη, στην προσπάθειά σου να μεταφέρεις όμορφα κι απλά τις γνώσεις σου, και να καταφέρνεις έτσι να έχεις γύρω σου ευτυχισμένα παιδιά! Και όσο παλεύεις γι' αυτό, να είσαι σίγουρη πως πάντα οι φατσούλες τους θα είναι γελαστές! Θα είναι το ωραιότερο δώρο που θα εισπράττεις!
  Με εκτίμηση, Αντώνης Κρασάκης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.